Implant dentar Satu Mare – detalii si costuri

Dacă sunteți în căutarea unui dentist pentru implant dentar în Satu Mare, ați ajuns într-un loc foarte bun. Pentru că noi vă putem recomanda cel mai bun dentist pentru implanturi din oraș.

Cum să beneficiați de un implant dentar în Satu Mare

Un implant dentar poate înlocui unul sau mai multi dinți. Este un tratament prin care se inserează un șurub din titan în osul mandibular, care va ține locul rădăcinii dintelui. Înainte de a considera introducerea unui implant, va trebui să consultați medicul stomatolog din Satu Mare pentru că numai el vă poate da informații legate de sănătatea dumneavoastră. Medicul poate evalua dacă osul maxilar în care se introduce implantul este destul de puternic, și dacă starea generală a organismului permite aceasta intervenție.

Beneficiile unui implant dentar

Implant dentar Satu Mare

Un implant dentar reușit realizat in Satu Mare vă poate aduce zâmbetul pe buze

Un implant dentar reușit vă va îmbunătăți încrederea de sine, mai ales dacă dinții care lipsesc sunt vizibili cand zâmbiți. Tot tratamentul poate fi executat in Satu Mare. Prin înlocuirea dinților, osul mandibular este stimulat și își va menține forma în timp fără a se absorbi. Este mai sigur și mai comod decat proteza dentară care se poate mișca în timp ce se mănâncă sau în timpul vorbirii. Implantul se poate curăța împreună cu ceilalți dinți prin mijloacele obisnuite cu periuța, pasta de dinți și ața dentară. Implantul dentar se comportă și se folosește la fel ca ceilalți dinți și nu necesită moduri speciale de întreținere sau curățire.

Cât de dureros este tratamentul din Satu Mare?

Intervenția chirurgicală se face cu anestezie locală pentru a elimina disconfortul pacientului. După o primă evaluare și radiografie a zonei se va introduce implantul ” șurubul din titan ” în osul mandibular. Această operațiune durează aproximativ o oră. Pentru mai multe implanturi perioada intervenției crește. Anestezia locala elimină durerea în timpul intervenției. Medicul vă poate recomanda analgezice ușoare pentru eliminarea disconfortului și după perioada de anestezie.

Riscuri implant dentar

Există și unele efecte secundare sau complicații la implanturi dentare despre care este bine să știm. Zona implantului se poate umfla și poate cauza disconfort. Pentru a ameliora efectul acesteia se poate folosi un analgezic de la farmacie.

Complicațiile implantului dentar sunt în general legate de starea de sănătate a pacientului. Este posibil să aveți o reacție puternică impotriva anesteticului folosit. Alte complicații pot apărea prin sângerare excesivă sau infecție a zonei. Prevenirea infecției se face cu antibiotice și eventual apă de gură antiseptică.

Dacă șurubul din titan nu se fixează bine în os, implantul se va mișca. În acest caz el nu va putea susține un dinte. Șansele sunt mici și vor fi prevenite prin analiza Roentgen a osului mandibular.

Etapele intervenției

Fixarea unui implant dentar se face în două etape, în decursul a mai multe ședințe. Prima etapă este evaluarea pacientului și inserarea implantului. Implantul are nevoie de o perioadă minimă de 3 luni până la 6 luni pentru a fi integrată în osul mandibular, după care este inserat un bont protetic. Coroana sau punțile care dau forma finală a “dinților” se realizează după încă câteva ședințe.

Dacă sunteți un dentist în Satu Mare sau aveți un cabinet stomatologic, realizați implanturi dentare în această localitate și doriți mai mulți clienți, vă rugăm să ne contactați prin Implant dentar .

Firme și cabinete stomatologice pentru  implant dentar Satu Mare vă vor asista să beneficiați de implanturi dentare în Satu Mare.

Cautari:

    implant dentar pret satu marefixare proteza dentara din satu mare]inplant dentar satu mareimplant dantura satu-mareimplant dantura satu-mare pretcat costa un implant dentar satu mareimplant dentar satu mare pret